Tuesday, June 29, 2010

July 2009 edition


p/s: baru tah te-publish eheee kan setahun dah.... will update soon!!

Monday, June 21, 2010

Mr Hasnul Catch


Wednesday, June 16, 2010

Hasnul Big Fishh

Would you love to get the hold of these babiessss... who wouldnt love to get these muchh catchh.. I likeeeee tohhhhhh....


Monday, June 14, 2010

Pelik tapi Benar!!??

mcm inda caya... basar kapas2 ani or in inggerisnya 'cotton2' (thanx to bro siid shido) ahahahaa basar jua sudah tu & sama basar dgn selipar size 8!! percaya atau inda hanya mereka2 yg menyaksikan di tempat kejadian di malam atu sahaja yg tau hehehee

p/s: to Sai, Azeem, Azrol, Adi & Sofian J any comment?? just for fun ni geng kahkahkahhhh

UNGAH tewas by bro Azrol @ Kaybee... congratz broo!!

masing2 asyhikkk melangui rod walaupun time atu disapiti sudah oleh bell yg double lagi tu ehehee

Fish on!! Ungah 1 kilo labih.... inda menyasal turun KB katanya eheheee

menyuluh mata kail sambil long-nose dikuiskan.... mcm dentist jua bro Sai atu hehehee

gambar ampir2..... Atu jua inda nampar basar, begimbar jua dgn selipar size 8 udah tu

basar katam uleh si kawan ani, sapitnya mcm tangan popeye tu walaupun sebalahnya nda besapit.

Bell berbunyi & rodnya tunduk dgn 'U' shape.....

Wow sampai rodnya 'U' shape???? Apakah spesis ikan yg menyambar sehingga terjadi fenomena sedemikian?!

ohh.. rupanya ani yg menyangkut arah pancing bro Adz heheee biasa tu aing baru kan naik pasang, ada2 saja yg kan menyangkut

thanx to bro Sai yg berjaya membantu bro Adi menaikkan daun nipah yg hanyut
dan pada masa yg sama bro Sai memijak sesuatu di bawah selipar size 7.5 beliau...

....apakah ia???

adehh katam rupanya ehehee siapa kh yg tidak bertanggungjawab sampai membiarkan katam telapas dan merayap2 di atas jeti heheheee

Semangat pemancing seorang ani patut dicontohi ne...

malar abis umpannya... tapi masih semangat masang umpan baru & fresh keluar dari container kuning atu =)


senyum lebar... happy dengan tangkapannya


baru tah tejawab, rupanya makhluk berkaki lapan ani yg mengatil umpan beliau dari mula melabuh pancing eeheheee

sebelum muleh

braided line.... atu inda lagi lapas katam atu


Bro Azeem memerhatikan apa tu?! katam atau ikan yg ada di celah2 lubang jeti eheheeeee

Its time to go home... gulung dulu spool

Monday, June 7, 2010

Pengkalan C-bisu


Our psdian anglers crew



Tdo kah calling tu bro.. :-)

Sai in action

@ Pengkalan C-bisu







ikat ia jeff.. tarus rabus, i like toh~~ :)

Saturday, June 5, 2010

Jeff Dude Slungsung and Ikan Aquarium

Awuuuuu jangannnn lalaiiiii dapat ikan selungsung atu... tarus kedapur bahhh... tambah panas udah minyakkkk tu di belakang ahh.. hehehehe nyamannnnnn ta makan ni karanggg...


Semasa mengail kalau inda selipar jadi sukatan, tantu butul air minuman tu.. heheheh jadinya mun di masak karang ikan ani, ada udah minuman tu... inda jua ketulangan makan.. hehehe


Fuyoooooo... sorry kurang fasih nama lauk ani, tapi mcm lauk aquarium.. hehehehe lawa lagi tu.. manis lagi senyumannya ahh..


Baldi pun inda muat bahhhh... basar ta udah tu lauk ahh.. ataupun baldi atu damit.. hehehe anywez congrats arah Jeff Dude... lain kali bawa org yang lain.. hahahahhah